Frostblåt Vinterbryllup

Vinterbryllup, hvorfor ikke?

Der er rigtig mange gode grunde til at holde vinterbryllup, siger bryllupsfeen, som ABSOLUT skulle have et sommerbryllup. Jo jo, jeg trak statistikker fra samtlige tilgængelige meteorologiske ressourcer for at vælge den dato med højst sandsynlighed for solskin og mindst sandsynlighed for regn, og medmindre du er førstegangslæser på Bryllupsfeen Blog, så har du nok læst et par tidligere sammenbidte og bitre bemærkninger om, at der var skybrud i 5 stive timer under vores udendørsbryllup :-) Det blev dog en vidunderlig dag alligevel. Altså: Man kan aldrig helt regne med det bestilte vejr til sit bryllup, og hver årstid har sin charme.

Et vinterbryllup kan blive både billigere og bedre

Udover at vinteren er utrolig smuk, både på frostklare og snefyldte dage, så har vintersæsonen også den fordel, at der er mindre efterspørgsel på bryllupper, altså har du bedre mulighed for at få fat på dine favoritleverandører og bedre chance for at handle om prisen også.

Vinterbryllup inspiration

Her er mit bud på et eventyrligt vinterbryllup:

Vinterbryllup

Fine picks til et eventyrligt vinterbryllup:

Så har jeg været en tur forbi mine favorit webshops igen og valgt fine sager til et magisk hvidt og krystalblåt vinterbryllup:

 Indbydelser / Hvid rispapirslampe / Isblå pomponer / Snefnug / Papirsugerør / Isblå øreringe / Tilbehør til slikbuffet /Bryllupskage topfigur / Isblå rispapirslampe

Den side indeholder affiliate links

Følg med i Bryllupsfeens Blog

Tilmeld dig via e-mail øverst til højre – så modtager du nye indlæg på e-mail.
Eller følg mig på bloglovin’, hvor du kan oprette en profil med din e-mail og følge Bryllupsfeens Blog, men også finde andre inspirerende blogs om bryllup, mad, indretning eller alt muligt andet

Kender du nogen, der skal giftes? Eller hjælpe til med et bryllup?

Del bloggen med dem på knapperne længere nede på siden

FacebookPinterestTwitterGoogle+StumbleUponWordPressEmailPrintDel

Skriv et svar