Rabat på fragten fra usa med Shop usa

Slip for bøvl med told og moms. Få billigere fragt og ekstra 100 kr. i rabat!

Har du også har fundet ud af, at der er langt større udvalg i bryllupsting, hvis du retter blikket mod USA på f.eks Etsy og Ebay, men er du bekymret på omkostninger til fragt og besvær med afregning af told og moms? Så får du lige et godt tip!

ShopUSA

Oplys koden “Bryllupsfeen” og få 100 kr. i rabat hos ShopUSA

For et par uger siden bragte jeg indlægget her om at shoppe til dit bryllup i USA. Det kan godt være lidt grænseoverskridende at bestille varer hjem fra udlandet, men med det geniale koncept hos ShopUSA bliver det lidt nemmere: For med en konto hos ShopUSA kan du både spare gode penge på fragten og slippe for selv at håndtere told og moms.

Jeg har just indgået et samarbejde med ShopUSA, hvor du kan få ekstra 100 kr. i rabat på fragten, hvis du oplyser rabatkoden “bryllupsfeen”, når du opretter din profil og bestiller varer hjem via ShopUSA. Hvis du ikke kender konceptet, så se her: Det er nemlig så smart, at du med ShopUSA får din egen amerikanske adresse, som du kan bruge, når du bestiller varer. Og så sørger ShopUSA for at fragte dine varer fra USA til din adresse i Danmark og håndterer told og moms. Fordi ShopUSA samler dine forsendelser med andre danskeres forsendelser, får du så altså fragten billigere, end hvis du får netbutikken til at stå for forsendelsen. De fleste amerikanske netbutikker tilbyder gratis fragt indenfor USA, så det kun er fragten hjem til Danmark med ShopUSA du skal betale.

Når du har oprettet profilen hos ShopUSA kan du vende tilbage til bryllupsfeen.dk og tjekke de forskellige bryllups-netbutikker, som jeg personligt kan anbefale efter at have handlet til mit eget bryllup. Du kan også få inspiration til dit bryllupstema og finde produkter på siderne her!

Jeg anbefaler:

 

Den side indeholde affiliate links

Følg med i Bryllupsfeens Blog

Tilmeld dig via e-mail øverst til højre – så modtager du nye indlæg på e-mail.
Eller følg mig på bloglovin’, hvor du kan oprette en profil med din e-mail og følge Bryllupsfeens Blog, men også finde andre inspirerende blogs om bryllup, mad, indretning eller alt muligt andet

Kender du nogen, der skal giftes? Eller hjælpe til med et bryllup?

Del Bryllupsfeens Blog med dem på knapperne nedenfor.

FacebookPinterestTwitterGoogle+StumbleUponWordPressEmailPrintDel

2 Comments on Rabat på fragten fra usa med Shop usa

 1. Maria
  03/02/2015 at 00:40 (6 år ago)

  Hej Bryllupsfeen
  Jeg havde tænk mig at købe en bryllupskjole i USA. Det virker bare som om, at jeg skal betale næsten det samme i told og moms som for kjolen. Hvilke erfaringer har du?

  Svar
  • Bryllupsfeensblog
   03/02/2015 at 08:12 (6 år ago)

   Kære Maria,

   Tillykke med forlovelsen. Hvor spændende, at du kigger på kjoler i USA, det giver dig jo et enormt udvalg!

   Den eneste måde du kan spare noget af tolden på din kjole fra USA, er hvis du kender nogen, der skal rejse derover og har mulighed for at tage den med hjem for dig (du skal få brudebutikken til at levere den til deres hotel, når de er ankommet), så kan du spare 3.250 kr. i told. Er kjolens pris højere end det, skal de så deklarere den i lufthavnen ved ankomst til Danmark og betale det resterende toldbeløb.

   Det, du kan spare på med ShopUSA, er fragten. Samtidig varetager de toldpapirerne og i mine øjne er det også en tryggere fragt, da de samler alle varer i deres egne containere. Skulle du have den postet direkte til dig selv, ville du skulle vælge en specialleverance som UPS eller DHL, for at være ligeså tryg. Jeg vil ikke anbefale at få tilsendt en dyr brudekjole med almindelig post.

   Jeg håber, at du finder lige den kjole, du drømmer om. Der er masser af indlæg om brudekjoler på Bryllupsfeens Bog, hvis du har lyst til mere inspiration.

   De bedste hilsener
   Stephanie, Bryllupsfeens Blog

   Svar

Skriv et svar