Shop bryllup i USA

Shop dit bryllup i USA via nettet og spar penge!

Få ekstra 100 kr. i rabat hos ShopUSA via Bryllupsfeens Blog! Angiv rabatkoden “bryllupsfeen” når du handler.

Vi har mange fantastiske butikker i Danmark, både fysiske og online, men alligevel kan udvalget godt blive lidt lille her i vores kære kongerige, f.eks. hvis man jagter en helt bestemt vare (og det lover jeg dig, at du kommer til at gøre mere end en gang, mens du planlægger bryllup… Jeg referer her til min fuldkommen crazy jagt på ting i den rette mintgrønne farve). Udover Søstrene Grene, Bahne og Ikea, så var mine favoritbutikker til mit DIY-bryllup helt klart de amerikanske netbutikker Etsy og PaperLanternStore, og jeg fik en del af tingene sendt med ShopUSA.

Men inden man helt svimer over de spektakulære priser, skal man lige huske at tilføje moms og told til den pris, man ser i den amerikanske netbutikken. Ca 30% (det varierer efter varetype). Oveni kommer så en ofte dyr fragt.

Den største fordel finder man, hvis man selv, eller nogen man kender, skal en tur til USA og har lidt ekstra bagageplads. Man kan nemlig få netbutikken til at sende varerne til hotellet til ankomst en given dato. Fragten indenfor USA er tilmed ofte gratis, hvis man køber over et vist beløb. Udvalget er stort, priserne gode, dollaren i lav kurs. Det kan klart anbefales! Husk at man stadig skal betale told for sine varer i tolden i lufthavnen, dog ikke på varer med en værdi under 3.250,-. Du kan finde toldreglerne her

Shop til dit bryllup med ShopUSA og spar på fragten

Men selvom man ikke kender nogen, der skal en tur til USA inden brylluppet, så kan det altså ofte godt betale sig at shoppe til brylluppet i f.eks. USA. Og hvis du opretter en profil hos ShopUSA, bliver fragten billigere. Du kan læse alt om ShopUSA konceptet her– Jeg købte på Etsy “I do” stickers til mine sko, mine brudesko og papirsugerør. På PaperLanternStore købte jeg papirparaplyer, pompomer og mine 100 kinesiske rispapirslamper som skabte den mest magiske stemning til vores bryllup.

Bryllupsfeens Blog samarbejder med ShopUSA og har nu mulighed for at tilbyde ekstra 100 kr. i rabat på fragten hos ShopUSA, når du handler med rabatkoden “bryllupsfeen”.

 

Fordele ved at shoppe i amerikanske netbutikker:

  1. Udvalget er større
  2. Priserne er generelt lavere
  3. Flere leverandører at vælge i mellem

Ulemper ved at shoppe i amerikanske netbutikker:

  1. Lang forsendelsestid
  2. Fragt og moms på ca. 30% tillægges prisen
  3. Besværligt at returnere

Den side indeholder affiliate links

Følg med i Bryllupsfeens Blog

Tilmeld dig via e-mail øverst til højre – så modtager du nye indlæg på e-mail.
Eller følg mig på bloglovin’, hvor du kan oprette en profil med din e-mail og følge Bryllupsfeens Blog, men også finde andre inspirerende blogs om bryllup, mad, indretning eller alt muligt andet

Kender du nogen, der skal giftes? Eller hjælpe til med et bryllup?

Del bloggen med dem på knapperne nederst på siden

FacebookPinterestTwitterGoogle+StumbleUponWordPressEmailPrintDel

Skriv et svar