Billige rispapirslamper og pomponer. Kæmpe rabat!

Så er det nu, du kan købe rispapirslamper og pomponer billigt!

Bryllup borddækning mint lyserødRispapirslamper og pomponer i massevis er en af de letteste og billigste måder at skabe magi i et stort lokale eller telt til dit bryllup. I sær hvis belysningen eller loftet er kedeligt. Rispapirslamperne var klart det, der skabte magien til vores bryllup i telt, som du ser på billedet til højre. Men der skal mange til, og de koster normalt 30-40 kr for de mellemstore herhjemme, og så bliver det dyrt! Jeg købte over 100 lanterner hjem fra USA i forskellige størrelser og farver og det var LANGT billigere end at købe dem i DK.

Og nu så jeg lige her til morgen, at man kan få dem ekstra billigt, fordi netbutikken har 30% rabat frem til på torsdag. Så her er et godt tip til dit bryllup. Læs lige nederst på siden, så kan du nemlig også benytte dig, af min aftale med ShopUSA og spare 100 kr. på fragten :-)

30% i rabat hos PaperLanternStore og 100 kr. ekstra i rabat på fragten

Min favorit netbutik til bryllupsdeko: PaperLanternStore har frem til på torsdag 30% rabat på hele sortimentet og gratis fragt til din ShopUSA adresse, når du handler for over USD 100$. Så er vi altså ude i, at du f.eks. kan få f.eks. 100 rispapirslamper  i forskellige størrelser + 20 pompon’er til slikbaren for bare DKK 1.100 kr. inkl told, moms og fragt, hvis du bruger rabatkoden “CYBERSALE” hos PaperLanternStore og sender med ShopUSA. Hos ShopUSA skal du bare oprette dig med rabatkoden “bryllupsfeen” så får du 100 kr. i rabat på forsendelsen.

Rispapirslamper pomponer

Sådan gør du:

 1. Opret en gratis profil hos ShopUSA med rabatkoden “Bryllupsfeen”, så får du billigere fragt på alle køb i USA og 100 kr. specialrabat på første forsendelse
 2. Klik her og bestil for min. USD 100$ rispapirslamper, pomponer, papirparaplyer osv. (husk evt. de små batteridrevne pærer til lamperne) HUSK! At bruge rabatkoden “CYBERSALE”, når du checker ud
 3. Brug din amerikanske adresse fra ShopUSA til din betilling hos PaperLanternStore

I tvivl om noget eller nervøs for at handle over nettet i USA, så skriv mig en kommentarer, så svarer jeg gerne på spørgsmål :-)

FacebookPinterestTwitterGoogle+StumbleUponWordPressEmailPrintDel

2 Comments on Billige rispapirslamper og pomponer. Kæmpe rabat!

 1. Rikke Andersen
  04/01/2015 at 13:29 (6 år ago)

  Fantastisk ide: ) Hvilke farver købte du dem i?

  Svar
  • Bryllupsfeensblog
   04/01/2015 at 13:49 (6 år ago)

   Kære Rikke,

   Jeg købte mine lamper i farverne “white” “pink” og “cool mint” og i størrelserne 10″ 12″ 14″ og 16″. Billedet på dette indlæg med de lyserøde og mintgrønne lamper er fra mit eget bryllup :-)

   Hvis du vælger at købe gennem PaperLanternStore vil jeg være meget taknemmelig, hvis du bruger et af linksne her fra siden. Det betyder nemlig, at jeg får en lille salgsprovision for mit arbejde med indlægget fra PaperLanternStore. Priserne er helt de samme for dig :-) og husk hvis du bruger ShopUSA til forsendelse at skrive rabatkoden “bryllupsfeen”, så får du 100 kr i rabat på forsendelsen!

   Jeg kan i aller højeste grad stå inde for PaperLanternStore. De er meget hjælpsomme og lanternerne i fin kvalitet. Jeg købte også nogle super flotte papirparaplyer, som jeg hængte op omvendt over dansegulvet.

   Mht. rabat til PaperLanternStore så er deres cybersale desværre overstået, men du kan spare 15% med deres nytårsrabat, når du bruger koden “Happy2015”. Det tilbud kører i morgen med.

   Svar

Skriv et svar