Bryllup: Mintgrøn og lyserød

“Undskyld fås den her også i mintgrøn og lyserød?”

Mingrøn serviceHvad er det lige der sker med den der radar, som bare fuldstændig tager over, når man har besluttet sig for sit bryllupsfarvetema? Jeg sværger, at hver gang jeg gik ind i en butik, om det så var Ikea, Netto eller Illum, så var det som om, jeg havde fået et par briller på med tilhørende skyklapper, der ligesom filtrerede alle andre farver ud til en brunlig masse, på nær varer i mintgrøn og lyserød, der ligesom strålede i mod mig med en hel lille glorie omkring sig. Og hvis det skal være helt rigtigt, så var det faktisk “sart rosa” og “støvet mintgrøn”.

“Skat, er du sikker på vi skal bruge en mintgrøn brødrister?”

Jeg købte rent faktisk service i mintgrøn til 50 personer i Ikea. BARE fordi det var så vildt, at de lige havde service i mintgrøn… Min forlovede var en anelse panikslagen over, at jeg mente det var nødvendigt at indkøbe farverigtigt service til et større selskab, men jeg fik ham overbevist om, at det kunne sælges igen eller genanvendes til fremtidig barnedåb, og så var det jo pludselig en FANTASTISK forretning jeg havde gjort. Vanviddets omfang gik vist først helt op for han, da han senere måtte trække mig væk fra en mintgrøn brødrister og en sart rosa snavsetøjskurv.

Da jeg skulle vælge farvetema, brugte jeg pinterest rigtig meget til at søge inspiration. Her er en collage fra farvetemaet fra mit eget bryllup. Jeg er vild med sådan nogle farve-palette-foto-collager her. De giver ideer og inspiration, så dem vil jeg dele mange flere af sammen med bud på, hvor du kan finde bryllupspynt og tilbehør i de forskellige farvetemaer.

mintgrøn og lyserød farvetema bryllup

Fine picks i mintgrøn og lyserød fra Etsy:

Der er jo bare SÅ mange fine ting til dit bryllup at finde på nettet. Her har jeg ud fra sælgernes produktbilleder forsøgt at udvælge en række ting til et bryllupsfarvetema i mintgrøn og lyserød og et stemningstema a la Vintage Carnival, som mit eget bryllup. Husk, når du shopper på nettet efter ting til dit bryllup i bestemte farver, at der er mange nuancer. Afstem dem, så f.eks. mintgrøn er én og samme nuance i dine indkøb, ellers kommer det hurtigt til at se rodet ud. På bryllupsfeens Blog udvælger jeg hver uge et farvetema og finder fine ting til bryllupspynt mm, som er afstemt i nuancerne, så her kan du få en hjælpende hånd, hvis du synes, at det tager for længe at lede selv. Happy shopping!

Mintgrønne kageservietter / Mintgrønne og lyserøde papirsugerør / Lyserød hjerteballon / Mintgrøn polkaprik guirlande / Mintgrønne stribede slikposer / Lyserøde vintage papkrus / Lyserød og mintgrøn papirguirlande / Lyserød og mintgrøn hårkam

Den side indeholder affiliate links

Følg med i Bryllupsfeens Blog

Tilmeld dig via e-mail øverst til højre – så modtager du nye indlæg på e-mail.
Eller følg mig på bloglovin’, hvor du kan oprette en profil med din e-mail og følge Bryllupsfeens Blog, men også finde andre inspirerende blogs om bryllup, mad, indretning eller alt muligt andet

Kender du nogen, der skal giftes? Eller hjælpe til med et bryllup?

Del bloggen med dem på knapperne længere nede på siden

FacebookPinterestTwitterGoogle+StumbleUponWordPressEmailPrintDel

2 Comments on Bryllup: Mintgrøn og lyserød

 1. Line
  14/01/2016 at 16:17 (5 år ago)

  Jeg er selv vild med netop det farvetema!! Hvor ser det super godt ud!
  Jeg kunne vel ikke få lov at se jeres invitation? Jeg synes nemlig ikke jeg finder så mange eksempler i den farvekombination på Pinterest.

  Svar
  • Bryllupsfeensblog
   14/01/2016 at 16:33 (5 år ago)

   Hej Line,

   Jo det kan du da. Jeg sender dig en mail med adgang til et facebook album, hvor jeg har billeder liggende af indbydelserne.

   Happy wedding planning!

   Svar

Skriv et svar