Jenny Packham brudekjole

Hvilken Jenny Packham brudekjole er din favorit?

Jeg kigger altid forbi Jenny Packham brudekjoler, fordi hum er sådan en dygtig og spændende designer. I morges sad jeg og kiggede lidt på brudekjole trends For 2015. Det et helt sikkert de mere slanke og kropsnære kjoler, der er fremme, mens de store prinsesseskrud er gledet lidt i baggrunden for en tid.

Individualitet er 2015’s brudekjole trend

Men jeg har også bemærket et andet spændende trend, “individualitet”. De skønne kvinder, der står for at skulle giftes med deres kærlighed i 2015, leder ikke efter det samme look. De leder efter deres helt eget. Og tænk… Og måske en brudekjole, ikke engang behøver at være en “rigtig” brudekjole. Måske er den sart blå, måske er det en fantastisk elfensbensfarvet silkekjole. måske er det en helt speciel kjole arvet fra mor eller mormor.

Sug inspiration fra Jenny Packham brudekjole kollektionen

Uanset om du drømmer om at købe en “rigtig” brudekjole eller har mod på at forvandle en anden speciel kjole til din brudekjole, så kig forbi de forskellige dygtige brudekjoledesignere. Lad dig f.eks. inspirere af det engelske ikon Jenny Packhams glamorøse og fantastiske brudekjoler. Det er ikke Lilly priser. Jenny Packham brudekjoler begynder ved 15.000 kr… Hvis det overgår dit brudekjole budget, så fortvivl ikke. Brug hendes brudekjoler som inspiration til at finde din drømmekjole i et lignende design i det rigtige prislag eller køb din brudekjole “pre-owned”. I dag er alt tilladt!

FacebookPinterestTwitterGoogle+StumbleUponWordPressEmailPrintDel

Skriv et svar