Skønne Jannie Baltzer hårsmykker

3 smukke boheme hårsmykker fra Jannie Baltzer

Endnu en bryllupstrend går mod at droppe sløret for et yndefuldt brudehårsmykke. Og som dansk brud er du så heldig, at en af de dygtigste brudesmykkedesignere har showroom i København!

Vil du ikke slippe tanken om et slør, så vælg i stedet et fantastisk hårsmykke med påsat slør fremfor den traditionelle placering af sløret med en kam i nakken. Her er 3 af mine favorit brudehårsmykker fra danske Jannie Baltzer til denne sæson.

I sidste indlæg skrev jeg om, hvordan man skaber et fortryllende boho bryllup. Og nu, hvor den forførende boheme stemning atter er over os, har jeg fundet 3 fantastiske hårsmykker i boho-stil i Jannie Baltzers kollektion, som jeg ville vælge til en boheme brud.

Hvis du ikke allerede kender designeren, kan jeg fortælle, at charmerende Jannie Baltzer er en utroligt dygtig og internationalt anerkendt dansk brudesmykkedesigner. Hendes fantastiske kollektion af brudehårsmykker emmer af historisk charme, mystik og elegance. I sær har hun formået at indkapsle den franske bohemestil med sin kombination af materialer og yndefuldt detaljeret design.

Jannie Baltzer arbejder i sær i franske blonder, Preciosa krystaller og perler, silke og håndlavede blomster og skaber helt unikke brudehårsmykker. Hendes design er verdenskendt og rost i magasiner som Vogue, Elle og Bride Magazine m. fl.

Majestætisk elverprinsesse, som Arwen i Ringenes Herre

Dette hårsmykke har et påsat slør på 180 cm i silketyl. Smykket er gjort med de fineste blomster i franske blonder og pailletter, delikate glasperler, vintagefund og 2 guldbeklædte kamme til at fæstne det med. Jeg er vild med den ekstra bue, der smykker panden i rigtig boheme stil og vækker tanker om en elverprinsesse i skovens dyb.
Hårsmykket hedder “Daphne Veil” og prisen ligger på ca 3.900,- DKK

JannieBaltzer Daphne

Fotograf: Sandra Åberg / Copyrights: Jannie Baltzer

Chic boheme brud

Dette delikate brudehårsmykke snor sig som en ranke langs hårgrænsen. Designet er moderne og mere metropolsk. Smykket fås i sølv og er dekoreret med franske blonder, Preciosa krystaller og perler. Hårsmykket passer fantastisk til en ung, nutidig, chic bohemebrud.
Hårsmykket her hedder “Petra” og koster ca. 2.300,- DKK.

JannieBaltzer Petra

Fotograf: Sandra Åberg / Copyrights: Jannie Baltzer

Romantisk boheme blomsterbrud

Et feminint væld af små fine blondeblomster akkompagneret af Preciosa perler og gyldne krystaller. Designet er sødt, tilfældigt og uprætentiøst. Et fantastisk smykke til en hippie/boheme brud og et bryllup på stranden eller i skoven med en let og yndefuld brudekjole.
Dette hårsmykke hedder “Harper” og ligger på ca. 2.500,- DKK.

JannieBaltzer Harper

Fotograf: Sandra Åberg / Copyrights: Jannie Baltzer

Jannie Baltzer – Copenhagen

Du kan se hele Jannie Baltzers kollektion på http://janniebaltzer.com/ og du kan komme i kontakt på telefon +45 2343 5393 eller email info@janniebaltzer.com.

FacebookPinterestTwitterGoogle+StumbleUponWordPressEmailPrintDel

Skriv et svar