Inspiration til et forårsbryllup

Mangler du inspiration til jeres forårsbryllup?

Forårsbryllup Solen tittede frem den anden dag, og straks kom jeg i humør til at samle lidt inspiration til  et forårsbryllup. Et forårsbryllup kan jo være alt muligt, men det første jeg tænkte på, da jeg susede rundt på bryllupsblogs, bryllupshjemmesider, Etsy, Pinterst og Instagram for at samle inspiration til et forårsbryllup, var pastelfarver. Pastelfarverne symboliserer for mig alle de sarte nuancer, som det spæde forår byder på, når naturen vågner.

Skab et let og romantisk forårsstemning med smukke runde balloner svøbt i tyl, fine rispapirslamper i pasteller (se mere om rispapirslamper på mit indlæg her) og “tilfældigt” arrangere blomsterbuketter på bordene. Leg med brudepigernes kjoler og vælg forskellige pasteller fra dit farvetema til hvert enkel brudepige.

Farvepalet til et forårsbryllup

Her er en farvepalet med plads til mange farver, pastelfarver glider nemlig ind i hinanden, og for at skabe et rigtigt forårstema ville jeg netop vælge mindst 5 farver at arbejde med. 4 pasteller og en enkelt mere kraftig farve, så der bliver lidt modspil.

Jeg ville vælge:

 • sart lyserød eller sart laksefarvet
 • sart lysegrøn eller støvet mintgrøn
 • sart lysegul
 • en støvet sart blå (teal hedder den vist på engelsk, blågrøn på dansk)
 • som den kraftige farve ville jeg vælge en støvet koralrød

Overvej at dekorere med lette papirselementer, som flagguirlander, søde vifter (pin wheels) og pastelkonfetti i stedet for ris. Pynt kagen med fine blomster i pasteltemaet også.

Brudekjolen til et forårsbryllup

Jeg ville helt sikkert også vælge at integrere de fine sarte forårsfarver i både bruden og brudgommens påklædning. Vælg en meget let brudekjole i fine blonder eller med et florlet skørt, hvis du er til vidde. Kjolerne her, er 2 af mine forårsfavoritter fra Pronovias. Til bruden ville jeg skifte de hvide sko ud med et par vovede peeptoes i koral eller den støvede blå/teal (something blue), og så ville jeg vælge en yndig brudebuket i hele farvepalettens farveregister og evt. et silkebælte eller hårpynt i en af pastellerne også.

Til brudgommen ville jeg gå bort fra de mørke farver og vælge et jakkesæt i lys grå eller i hvert fald mørkere støvet nuance af den blå, fremfor sort, hvis din tilkommende ikke er til et lyst jakkesæt. Supplér jakkesættet med en anden af pastellerne til slips, sokker, lommetørklæde eller brystbuket. Og se hvordan det hele smelter smukt sammen til en boblende skønt, lyst og mildt forårsbryllup.

Her skal du shoppe til dit forårsbryllup

Det er ikke altid let, at finde de rigtige ting til brylluppet i lille Danmark, så nogle gange på man kombinere med udenlandske webshops. Her kan du finde de skønneste ting til dit forårsbryllup. Handler du hos Etsy eller PaperLanternStore, hvor de har nogle virkelig spændende ting, så kig forbi mit indlæg om ShopUSA og spar på fragten! Dekorationsbutikken er til gengæld dansk.

 

Inspirationstavle til forårsbryllup

Her er hele min inspirationstavle til et forårsbryllup samlet som en kollage. Print den ud eller gem den i dit elektroniske bryllupsarkiv, så kan du tage den med ud, når du shopper til dit bryllup.

Forårsbryllup

FacebookPinterestTwitterGoogle+StumbleUponWordPressEmailPrintDel

6 Comments on Inspiration til et forårsbryllup

 1. Camilla
  30/01/2015 at 16:39 (6 år ago)

  Så smuk inspiration! (:

  Svar
  • Bryllupsfeensblog
   30/01/2015 at 22:47 (6 år ago)

   Tusind tak for din fine kommentar. Rigtig glad for, at du kan lide bloggen :-)

   Svar
 2. Christina
  03/02/2015 at 09:22 (6 år ago)

  Ej, man får jo lyst til at holde en forårs fest af en eller anden art, for de fine pastelfarver dér, er jo totalt uimodståelige! Og hvor er det bare en sød idé med tyl rundt om ballonen!

  Svar
  • Bryllupsfeensblog
   03/02/2015 at 09:29 (6 år ago)

   Tak for de fine ord, Christina.

   Nej der er jo ingen, der siger, at temaet kun kan bruges til et bryllup… Jeg kan da sagtens se en barnedåb, en konfirmation eller bare en helt fantastisk fin forårsfest for mig :-)

   De bedste hilsener
   Stephanie, Bryllupsfeens Blog

   Svar
 3. Vicki louise
  16/09/2015 at 18:45 (5 år ago)

  Hej jeg ville høre om der var nogen der kender et godt teltudlejning , festudlejning firma som lejer telte ud til forårsbryllup
  Vi har kikket lidt på http://www.vip-teltudlejning.dk
  men ville høre om der var andre forslag.
  MVH Vicki Louise

  Svar

Skriv et svar