Flettet brudefrisure

5 fantastiske bud på en flettet brudefrisure.Flettet brudefrisure

Før vi lige kommer til det underskønne smukke brudehår, så må jeg lige dele en historie, for jeg havde faktisk selv (indenfor mulighedernes grænser) flettet brudehår til vores bryllup. Og i min brudehårs-mappe på pinterest havde jeg de 5 frisurer ovenfor gemt, som mine drømmefrisurer.

Okay måske jeg ikke har det mest realistiske forhold til mit hår og jeg har mere end 1 gang spadseret glad og ind til min frisør med fantastiske billeder at frisurer og stolt proklameret, at “sådan, vil jeg klippes!”, hvorefter min frisør nærmest har slået en hånlatter op og efterfølgende forklaret mig meget pædagogisk og med medlidenhed i stemmen, at jeg har sikkert 1/3 så meget hår, som pigerne på billederne. Flettet brudefrisure6Nu holder jeg ualmindelig meget af min frisør og hendes ærlige personlighed, men jeg plejer da alligevel lige at sætte mig skuffet og trodsigt i stolen og mumle noget om, hvorvidt det ikke bare har noget at gøre med at style håret rigtigt… det ved jeg inderst inde godt, at det ikke har :-) Og derfor blev det også meget begrænset med de voluminøse fletninger i min brudefrisure, hehe.

Billedet er faktisk fra min prøveopsætning, for på dagen misforstod min ellers dygtige stylist mig og stylede mig anderledes, hvilket jeg nåede at ærgre mig over i en time, indtil vi skulle fotograferes udendørs i skybrud, og mit hår i det hele taget kom til at ligne en druknet mynde!?! Der fik jeg lige brugt et par af mine medbragte pyt-skidt’er!!!

Udgangspunktet er langt, tykt hår…

Alle disse frisurer, kræver som sagt et tykt og forholdsvis langt hår. Jeg skal nok komme med bud på brudefrisurer til os andre dødelige med tyndt halvlangt skandinavisk leverpostejshår. Et alternativ er jo at få påsat ekstra hår hos frisøren til den store dag, mens ellers er der mange smukke alternativer. De voluminøse flettefrisurer er kræver dog en vis manke. Jeg har aldrig selv prøvet påsat hår, men jeg har hørt at Rapunzel of Sweden i Malmö skulle være både super dygtige og det er ingen hemmelighed, at næsten alle skønhedsbehandlinger er billigere i Sverige.

Har du mishandlet dit lange hår og er der stadig god tid inden dit bryllup, så se at få købt nogle gode plejeprodukter til dit hår. Jeg skal nok dele mit eget hårpleje-regime i et andet indlæg. Men jeg køber i hvert fald alle mine hårprodukter her og de har stort udvalg og gode priser

5 ret forskellige måder at bære en flettet brudefrisure:

1. Fransk sidefletning med lav flettet knold
Denne var min favorit til en flettet brudefrisure. Jeg bar brudeslør og den lave knold gør at kammen med brudesløret kan placeret lige over knolden. Den smukke franskefletning er uforstyrret af et evt. slør og fletningen i knolden vil synes smukt igennem sløret.

Flettet brudefrisure

 

2. Almindelig sidefletning med chignon
Jeg er ret vild med den lave romantiske chignon frisure. Fletningen giver en ekstra detalje og fylde om ansigtet

Flettet brudefrisure2

 

3. Halvt opsat brudefrisure med romantiske krøller og diskrete fletninger
Her er fletningerne, som på min egen brudefrisure, blot brugt til løfte håret i siderne og indramme den halve opsætning. Og denne frisure kræver ikke helt så tykt et hår. Fylder i længderne kommer med krøllerne. Sødt og ungt!

Flettet brudefrisure

 

4. Fransk fletning kombineret med sildebensfletning
Denne flettede brudefrisure ville jeg ikke vælge at kombinere med slør. De løse fletninger er bedre, hvis man har valgt sløret fra. Men den er sød og lidt mere tilfældig og romantisk, for mig passer den til et boheme inspireret bryllup

Flettet brudefrisure

 

5. Vandret fransk fletning med halv opsætning
Her er der fat i den franske fletning igen, hvor håret omhyggeligt er flettet sidelæns. Det kræver dog et tykt hår, hvis fletningen skal præsentere sig så flot som her. Overgangen til det løse er lavet med et hårsmykke og så ellers store flotte prinsessekrøller. Dette er for mig også en frisure til en ung brud.

Flettet brudefrisure

Samler du din bryllupsinspiration på pinterest eller instagram?

Så kan du også følge Bryllupsfeens Blog på disse medier: Bryllupsfeens Blog på Pinterest og Bryllupsfeens Blog på Instragram

FacebookPinterestTwitterGoogle+StumbleUponWordPressEmailPrintDel

2 Comments on Flettet brudefrisure

 1. Simon
  29/03/2015 at 19:04 (5 år ago)

  Super flot blog du har herinde. Elsker din skrifttype (den der skråskrift). Jeg kom lige forbi og tænkte du skulle have det af vide :-)

  Svar
  • Bryllupsfeensblog
   29/03/2015 at 22:05 (5 år ago)

   Tusind tak for både besøg og dejlig kommentar, Simon :-)

   Svar

Skriv et svar