Bryllupsmenu

Bryllupsmenu: Catering eller restaurant?

Denne beslutning hænger jo naturligvis tæt sammen med, hvorvidt man har valgt en restaurant, som bryllupslokale eller ej. Men selvom man holder sit bryllup i et separat selskabslokale, så er der jo stadig mulighed for at vælge et cateringfirma eller en “rigtig” restaurant til at levere maden.

Økonomi

Man kan diskutere, hvorvidt det alt i alt er billigst at leje lokale og få bryllupsmenu leveret af et cateringfirma eller at holde brylluppet på en restaurant, hvor man får lokalet med i prisen.

Der hvor jeg oplever, at de virkelig gør en forskel at vælge catering, det er ift. til frihed. Frihed til at vælge og indkøbe egne vine, egen bar-beholdning, egne snacks. Bestemme dekorationen, personliggøre brylluppet og bestemme, hvor længe festen skal vare. Jeg oplevede, da jeg lavede research til vores bryllup, at der allerede i de indledende samtaler med restauranterne kom mange begrænsninger på. Og det tog tog lysten til at holde bryllup på en restaurant fra mig.

5 fordele ved at få jeres bryllupsmenu serveret på en restaurant

  1. Du får lokalet med i prisen
  2. Du får personalet med i prisen
  3. Du behøver ikke bekymre dig om køkken-  anretnings- og serveringsfaciliteter
  4. Der er større fleksibilitet, hvis en gæst pludselig viser sig at være vegetar, eller den indkøbte vin er gået i prop
  5. Niveauet på mad fra en restaurant er i mange tilfælde højere end på catering mad

5 fordele ved at få jeres bryllupsmenu leveret af et cateringfirma

  1. Frihed til at personliggøre, dekorere og indrette lokalet efter jeres ønsker
  2. Frihed ift. start og sluttidspunkt på brylluppet
  3. Stor besparelse på selv at indkøbe drikkevarer, snacks, bar-beholdning m.v.
  4. Catering er markant billigere, fordi de ikke har samme lokaleomkostninger
  5. Mulighed for selv at vælge personale

Vores catering bryllupsmenu

Her er vores catering bryllupsmenu, som vi fik leveret af Kragerup og Ko (på nær bryllupskagen, den kom fra Kjærs Kager). Og jeg må på det varmeste anbefale Kragerup og Ko. De var yderst fleksible ift. afprøvning af flere forskellige menuer. De var professionelle omkring den input, vi havde til test menuen. Deres kokke og medbragte tjenerpersonale leverede meget fin service. Maden var ufatteligt gavmild og veltilberedt, Store hummerstykker i ærtesuppen, smuk anretning og alt var varmt og lækkert og serveret til punkt og prikke efter tidsplanen, på trods af, at det skulle tilberedes og anrettes i et meget lille sommerhuskøkken og bæres henover haven til festteltet. Billederne først i indlægget, er de 3 første retter på vores menu. Nedenfor kan du se retterne beskrevet på vores menuskilt:

Bryllupsmenu

 

FacebookPinterestTwitterGoogle+StumbleUponWordPressEmailPrintDel

Skriv et svar