Bryllup på budget: Tip 1

Bryllup på budget: Hvordan gør man det?

Her starter en serie af gode råd om, hvordan man kan holde bryllup på budget. Og det kan være relevant for ethvert brudepar, som ikke ligefrem er millionærer. For selvom man har et stort og flot bryllupsbudget, så kan der være områder, hvor det er skønt at spare, så man har flere penge at bruge på et andet område. Og at holde bryllup på budget betyder ikke nødvendigvis pap-tallerkener, men bare at holde sig indenfor det bryllupsbudget, man har råd til, hvad end det så betyder. Og at være smart omkring, hvor man kan og har lyst til at spare penge i bryllupsbudgettet.

Tip 1: Beslut jer for et for en budgetramme og hold jer til den!

Det lyder måske banalt, men det er her, hvor det altid løber lidt løbsk. Og det kommer fra en, der startede med et budget på 100.000 kr og midt i planlægningen måtte konstatere at det pludselig nærmere så ud til 150.000 kr.

Hvad gør man, når ens bryllup på budget så er stukket af?

bryllup på budgetOg der kommer I sikkert til at finde jer selv nogle gange, men fortvivl ej!.. – siger den spendérglade bryllupsfe; for hvis jeg kunne overholde et budget, så er der håb for alle!

Det vigtige er, at I opretter et bryllupsbudget f.eks. i excel, hvor I  fordeler budgetkronerne på de forskellige poster, alt efter hvad der er vigtigst for jer. Husk at researche lidt på nettet og tjekke om jeres poster er realistiske. Man kan ikke få en 5-retters menu med hummer til 150 kr. per kuvert. (Medmindre du altså alligevel lige havde planlagt en hummerfisketur og ser skidegodt ud i waders, så er der både materiale til middag og fotoalbum :-D).

Hold øje med bryllupsbudgettet

Februar måned: Bryllupsfeen beundrer selvtilfreds sit bryllupsbudget og fremviser triumferende excelarket til sin vældigt fornuftige og knapt så mintgrøn-begejstrede kommende mand, som nikker anerkendende.
 
April måned: Bryllupsfeen fremviser stolt 56 tallerkensæt i mintgrøn for sin vældigt fornuftige og knapt så mintgrøn-begejstrede kommende mand, som venligt forespørger, om jeg mon indiblandt husker at referere til og ajourføre bryllupsbudget i nydeligt excelark…

Altså:

  • Læg et realistisk bryllupsbudget
  • Referér til det jævnlig for at sikre at I fortsat holder budgetrammen
  • Opdatér det, hvis I går over budgettet på et område og find ud af hvilket andet område I så kan spare på

Følg med i Bryllupsfeens Blog

Tilmeld dig via e-mail øverst til højre – så modtager du nye indlæg på e-mail.
Eller følg mig på bloglovin’, hvor du kan oprette en profil med din e-mail og følge Bryllupsfeens Blog, men også finde andre inspirerende blogs om bryllup, mad, indretning eller alt muligt andet

Kender du nogen, der skal giftes? Eller hjælpe til med et bryllup?

Del bloggen med dem på knapperne længere nede på siden

FacebookPinterestTwitterGoogle+StumbleUponWordPressEmailPrintDel

Skriv et svar