7 unikke ideer til brudepigekjoler

Der er nye trends indenfor brudepigekjoler

Juhuuu. Endelig behøver man ikke frygte sin brudepigekjole! Mangen en brudepige er mellemfornøjet blevet stoppet i en kort satineret brudepigekjole. Oftest i en farve som oftest passede noget bedre til  pomponer og indbydelser, end til den stakkels brudepiges hårfarve eller teint. Det kan selvfølgelig fortsat hænde med den nye brudepigekjole trend. Bryllupstrenden for 2015 handler om individualitet og personlig udtryk. Se bare her, hvad det betyder for brudepigekjoler:

Mønstrede brudepigekjoler

Skal du holde Salt & Pepper bryllup med sort og hvidt farvetema? Er dit tema stribet eller prikket? Overfør ideen til dine brudepigers kjoler og vælg et mønster frem for en helfarve. F.eks. elegante brede striber eller frække prikker:

Blomstrede brudepigekjoler

Her er en sød idé til et forårs- eller sommerbryllup. Vælg forskellige skønne florlette blomstrede brudepigekjoler i sarte nuancer. Jeg synes, at det giver et rigtig kært og feminint udtryk:

Blomstrede brudepigekjoler

Smukke brudepigekjoler i pasteller

Her er endnu en skøn idé til forårsbrylluppet. Vælg pasteller som din pallette, fremfor 2-3 temafarver. Og lad dine brudepiger vælge den pastelfarve der klæder dem bedst, så får alle lov at være sit smukkeste til brylluppet. (Det er jo så her, du bare lige skal styre det, så ikke alle vælger den samme pastelfarve :-) Jeg er VILD med pasteller til forårsbrylluppet 2015!

Brudepigekjoler i pastel

Perler eller pailetter på brudepigekjolerne

Omgiv dig i dit smukke hvide med funklende skønne brudepiger i perler eller pailetter. Super lækkert til bryllup i Gatsby eller 20’erne stemning og her skønne eksempler på smukke brudepigekjoler, når man ikke har et markant farvetema.

Samme farve på forskellig vis

Denne idé kan udtrykkes i en hvilken som helst farve, fremfor helfarvede kjoler, gengiver hver enkelt brudepigekjole temafarven på hver sin måde. Jeg elsker hvordan brudepigerne her får hver deres personlige udtryk, selvom de er klædt i samme farve.

Brudepigekjoler i samme farve med forskellige udgaver

Brudepigekjoler i nuancer

Her er 2015’s trend med individualitet og smukt udført. Ikke alene er stof og snit forskelligt, men brudepigekjolernes farver er en lækker palette af forskellige “nude” nuancer, fremfor samme ene farve eller nuance. De ens brudepigeblomster holder sammen på stilen og efterlader ingen tvivl om, hvem brudepigerne er.

Brudepigekjoler i forskellige materialer

Vær modig: Mix it up!

Det her er cool og modigt og virkelig vellykket! Smukke brudepiger i skønne kjoler, som de med garanti kan bruge igen til en fest. Temaet er jordfarver, og kjolerne er alle udført forskelligt. Bemærk dog, at jordfarvepaletten begrænser sig til 4 farver/nuancer, som er grunden til at ideen holder og det ikke bliver rodet. Hver kjole har 2 farver og den fælles pallette binder gruppen sammen.

Brudepigekjoler

FacebookPinterestTwitterGoogle+StumbleUponWordPressEmailPrintDel

Skriv et svar