Brudenegle: 4 trendy ideer for 2015

Har du tænkt over dine brudenegle

Smukke brudenegle er en nødvendighed! Din bryllupsdag er en af de dage i dit liv, hvor der vil være mest opmærksomhed på dine hænder – eller i hvert fald den ene af dem. For ikke alene skal dit livs kærlighed sætte en ring på din finger, men alle jeres bryllupsgæster vil beundrende tage din hånd og kigge på symbolet på din nye lykke, din vielsesring. OG SÅ GÅR DET JO LIGESOM IKKE MED NEGLERØDDER, VEL?1?

Hvornår skal man få lavet sine brudenegle?

Brudenegle 2Hvis du selv står for en masse last minute pillerier ved jeres bryllup, så vil jeg anbefale, at du får lavet din bryllupsmanicure som noget af det første om morgenen på din bryllupsdag. Det er SÅ ærgerligt, at få et hak i den ene negl lige dagen før, fordi man bare lige skulle ordne en ramme eller flytte en stol…

Skal du derimod ikke røre en finger i dagene op til dit bryllup: Benene er blevet vokset, tøjet hængt frem og du skal bare slappe af om forkæle dig selv, så vil jeg anbefale, at få lavet brudenegle dagen før dit bryllup, så der er 1 ting mindre at tænke på, på selve dagen.

Overvej også i god tid, hvis I skal holde bryllup på et mindre centralt sted, om det er til at finde en dygtig neglesalon i nærheden. Jeg kan afsløre, at jeg endte med at lave mine egne franske brudenegle, da jeg havde fingrene i ALT vedr. vores bryllup til sidste øjeblik, og der var ikke liiiige nogen neglesaloner i nabolaget i Asserbo Plantage.

Brudenegle trends i 2015

Man kan jo også vælge en sexet farve eller en farve, der passer til brylluppets temafarve (mit bryllup var mintgrønt, så jeg valgte altså en fransk manicure i stedet :-)) Jeg er dog stor fan af fransk manicure, særligt på en dag som din bryllupsdag og i sær, hvis du som de fleste har valgt en yndig hvid delikat brudekjole.

Trenden i år er en chic variation af franske negle.

Jeg er jo helt fortabt i boho bryllupstrenden i år, så min favorit er det første billede, hvor den franske manicure er udført i fine små hvide blomster og blade. Blonde-detaljerne er også fine, man kan enten påsætte blonden som et klistermærke eller få dem malet med pensel eller tandstik.

En anden sød brudenegle trend er at lave detaljer på en enkelt negl, som billedet med de lyserøde negle og så en hvid negl med et fint hjerte eller bare en enkelt negl med blonder.

Skal den have hele armen med det brudede look, kan man få påsat små perler i kombination med detaljer i lakken, eller hvad med en brud og brudgom – det er da lidt sjovt!

Og til sidst er det også en trend i 2015 at have forskelligt design på neglene – så vil jeg dog anbefale, at man holder basisfarven i samme farve, så det ikke bliver rodet, at se på

 
FacebookPinterestTwitterGoogle+StumbleUponWordPressEmailPrintDel

Skriv et svar