Boho Bryllup

25 gode grunde til at holde et Boho Bryllup

Der er noget fuldkommen fantastisk feminint og yndefuldt over Boheme stilen, som jeg slet ikke kan stå for! Jeg er ellers selv sådan lidt en type, hvor alle hårstråene skal sidde rigtigt og græsplænen skal være slået i lige baner, men boheme æraen appellerer til kvinden i mig, som elsker at vandre halvnøgen rundt i huset i en hvid bomuldschemise om søndagen med rodet hår og ryge smøger :-)

Hvad er et Boho bryllup?

Men hvad er så ingredienserne til et Boho bryllup? Hvis man ikke kender stilen, så er det svært at beskrive med ord, så i stedet har jeg samlet en masse skønne Boheme bryllup stemningsbilleder.

Boho Bryllup: Eklektisk sigøjner-vintage-stemning med kunstnerisk udtryk

Boho er løse linjer, tilfældighed, blandede indtryk, forårsfarver og pasteller. Det er hvid bomuld, hæklede stoffer, mixede upretæntiøse blomster, mismatched service og lysestager og skramlede antikke møbler.

Florlette kjoler og løse krøller

Det er løse krøller og fletninger, pandebånd og blomsterkranse, florlette kjoler, natur, skov og charmerende, finurlige detaljer? Afslappet, let og løssluppen atmosfære og en uhøjtidelig tråd gennem hele dagen.

Vælg de rigtige rammer for dit Boho bryllup

Når man vælger at holde sit bryllup med et særligt tema, så forpligter det! F.eks. er det svært at komme afsted med et gennemført boheme bryllup, hvis festen skal holdes på en topmoderne minimalistisk restaurant eller i et 80’er præget forsamlingshus. Et Boho bryllup passer til gengæld fantastisk til et rustikt lokale, et festtelt (vælg et smukt telt som f.eks. en multipavillon) eller til et helt udendørs bryllup.

Vælg et Boho bryllup fordi…

  1. det passer til din og din forlovedes personlighed
  2. I har lyst til en uformel bryllupsfest
  3. du er mere til løst hår og bare tæer
  4. I foretrækker det spraglede fremfor det formelle
  5. I holder sommerbryllup
FacebookPinterestTwitterGoogle+StumbleUponWordPressEmailPrintDel

Skriv et svar