2 Brudekjoler – kan man det?

2 Brudekjoler – kan man det?

Jeg GJORDE det faktisk – jeg havde 2 brudekjoler på min bryllupsdag!!! Altså det er jo SÅ svært at vælge! Nu vil jeg så også sige, at min kjole nr. 2 blev endnu mere retfærdiggjort af det lag mudder, der pga. ag skybrud på dagen, dækkede slæbet af min skønne helsilke brudekjole fra GEMY Bridal Couture allerede inden bryllupsfotografen var færdig:

Den anden brudekjole – dansekjolen2 brudekjoler

Altså jeg købte jo ikke 2 RIGTIGE brudekjoler, men jeg fandt op til brylluppet denne smukke hvide blondekjole fra Malene Birger, som blev min danse-brudekjole. Den hoppede jeg over i ved 1.30 tiden, og da var det noget af en lettelse ikke at skulle passe på slæbet fra den lange kjole længere, særligt fordi vi jo holdt udendørsbryllup… i et telt… på en naturgrund… under sommerens største skybrud… (jeg sværger, at jeg må have været Djengis Kahn i mit tidligere liv for at få så dårlig bryllupsvejrskarma…). Den korte kjole var skøn at danse i, og det gav lige et energi boost at skifte kjole på den tid af aftenen. (Ja okay… som billedet viser, er energyboostet også lettere understøttet af cosmopolitans på den tid af aftenen…)

Hvor mange brudekjoler må man drømme om?

Udover at jeg havde 2 brudekjoler på dagen, så havde jeg også meget svært ved at vælge min rigtige brudekjole. Faktisk så var både jeg selv og min mor og min søster (mine 2 betroede brudekjole advisors) overbevist om, at det skulle være en anden brudekjole, end den jeg endte med. Jeg fandt forholdsvis hurtigt 3 brudekjoler, som sad rigtig flot og som jeg syntes, alle var meget smukke.

Nr 1. brudekjole, jeg prøvede, var denne fra Sincerity Bridal:

Photo credits and dress: Sincerity Bridal

Nr. 2 brudekjole, jeg prøvede, var den jeg valgte til brylluppet (som I ser mig i øverst på siden)

Nr. 3 brudekjole var fra Pronovias, hvor jeg altid har drømt om at min brudekjole skulle være fra:

Photo credits and dress: Pronovias

 Sådan traf jeg mit brudekjole valg:

Brudekjole nr 1 fra Sincerity Bridal og brudekjole nr 2 fra Pronovias var virkelig smukke og rigtigt “brudede”, som min søster kaldte det. Kjole nr. 2 var langt mere enkel og kunne i en anden farve sagtens “bare” have været en almindelig luksuriøs aftenkjole. Vi syntes alle tre, at brudekjole nr. 2 sad helt fantastisk og den føltes vidunderligt på, men vi blev ved med at diskvalificere den på, at den ikke var så “brudet” – og på min denne ene store dag, skulle jeg da være rigtig brudet, eller hvad?

Jeg valgte først brudekjolen fra drømmedesigneren Pronovias fra. Alene, fordi pasformen ikke var ligeså god til min kropstype som de to andre. Så var brudekjole nr 1 og brudekjole nr 2 tilbage. Jeg følte mig SÅ godt tilpas i helsilke-kjolen fra GEMY Bridal Couture, der havde et mindre slæb ift. Sincerity Bridal kjolen – og til syvende og sidst valgte jeg GEMY brudekjolen på trods af “at den ikke var så brudet”, fordi:

  • Den føltes vidunderligt på
  • I mine øjne, var det faktisk denne super-enkle kjole, der var den unikke. De andre lignede mere alle sammen hinanden og flød sammen for mig, når jeg prøvede at huske detaljerne
  • Den passede til vores bryllupsstil: Et udendørs sommerbryllup, hvor en større (tykkere og mere varm) brudekjole med et længere slæb, ville have været tung at slæbe rundt med
  • Den klædte min kropstype
  • Den var bare så “mig”

Hvordan vælger/valgte du din brudekjole?

Kommenter og fortæl om dit brudekjolevalg!

Følg med i Bryllupsfeens Blog

Tilmeld dig via e-mail øverst til højre – så modtager du nye indlæg på e-mail.
Eller følg mig på bloglovin’, hvor du kan oprette en profil med din e-mail og følge Bryllupsfeens Blog, men også finde andre inspirerende blogs om bryllup, mad, indretning eller alt muligt andet

Kender du nogen, der skal giftes? Eller hjælpe til med et bryllup?

Del bloggen med dem på knapperne længere nede på siden

FacebookPinterestTwitterGoogle+StumbleUponWordPressEmailPrintDel

Skriv et svar